MASAJ SOMATIC

Masajul somatic sau suedez este considerat una dintre cele mai vechi terapii. Acesta se
caracterizeaza prin utilizarea unor miscari specifice.

REFLEXOTERAPIE

Un tratament stravechi de peste 5000 de ani cu beneficii uimitoare. Ajuta diferite parti si organe ale corpului prin stimularea punctelor corespondente ale acestora.

DRENAJ LIMFATIC

Simtiti cum acest masaj usor va curata intregul organism de toxine, acestea find drenate afara din corp si cum va imbunatateste oxigenarea tesuturilor si pe cea a pielii.

MASAJ TERAPEUTIC

Util pentru minte si corp. Are un efect benefic pe termen lung asupra afectiunilor fizice si contribuie si la bunastarea pacientului.

MASAJ SPORTIV

Recomandat atat in cazul amatorilor de sport cat si in cazul sportivilor profesionisti, ajuta la relaxarea muschilor dupa efort si la refacerea mai rapida a acestora.

TERAPIE CRANIOSACRALA

Terapie relativ noua insa cu efecte dovedite stiintific asupra sistemului nervos ce permit deblocari fizice si emotionale.

ELIBERARE EMOTIONALA

Stabilitatea emotionala este deosebit de importanta si tocmai de aceea este esentiala aceasta terapie. “Mens sana in corpore sano” “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos”

AROMATERAPIE

Terapie ce se bazeaza pe utilizarea uleiurilor esentiale si concentrate de arome naturale ale plantelor, obtinute in urma distilarii. Trateaza bolile cu ajutorul plantelor.

MASAJ DE RELAXARE

Elimina stresul, tensiunea, relaxeaza muschii si si calmeaza durerile musculare, este foarte placut si tocmai de aceea este unul dintre cele mai populare tipuri de masaj.

CHIROPRACTIE

Coloana sustine intregul corp si la randul ei are nevoie de sustinere din partea noastra. Ajutati-o alegand acest tip de masaj atat de benefic.

MASAJ ANTICELULITIC

Destinat femeilor, ajuta la arderea excesului de tesut adipos si a grasimilor in exces de sub piele, o tonifiaza si ii confera un aspect placut si ferm.

MASAJ CU PIETRE VULCANICE

Terapie veche, de origine indiana, care foloseste pietre vulcanice calde, utilizate in relaxare si autovindecarea corpului prin energia degajata de catre acestea.

MASAJ CU BAMBUS

Terapie moderna de relaxare si combatere a epuizarii folosind betele de bambus. Beneficiile acestei terapii sunt cunoscute de mii de ani de catre asiatici.

MASAJ CU MIERE

Se bazeaza pe interactiunea pielii cu substantele active biologic din mierea de albine combinata cu tehnica masajului, oferind rezultate remarcabile la nivelul circulatiei sangelui, al pielii si muschilor.