Cu ce sa încep?! Habar nu am, știu doar ca ești construit sa faci oamenii fericiți și sa se simtă bine în urma masajelor oferite.
Esti cel mai bun în acest domeniu de "therapy" prin masaj.
Recomand cu toată încrederea!!!!
❤

Mihaela Dicu

Numărul 1 când vine vorba de masaj. Cu siguranță nu o să mai găsiți o persoană atât de implicată in ceea ce face! Vă recomand să încercați cu încredere! Mult succes Costel!

 ?

Florin

Mâinile maestrului fac minuni ?. Totul a fost minunat! cu siguranta voi reveni? ??

Gabi

Il stiu pe Costi de 3 ani, este un bun profesionist, executa un masaj de relaxare excelent, terapia pe care o practica te  ajuta sa te recuperezi in cazul unor afectiuni ale coloanei, membrelor, trunchiului sau a oricaror probleme musculare. Este un om serios fiind orientat spre recuperarea ptoblemelor de sanatate.

Ciprian B.

Îl cunosc pe Costi de câțiva ani. Seriozitatea este în prim-plan la această persoană și deși eram sceptic la început cu terapia prin masaj, am ajuns să nu pot trăi fără aceasta cinste acestui minunat om. Pentru mine a funcționat, am făcut alegerea corectă și nu regret. Îi mulțumesc pe această cale pentru tot ce face pentru mine, mă simt din nou plin de energie!

Ionut S.

Merg la terapiile lui Costi de un an si pot spune ca sunt multumit de cum lucreaza. Un tanar sociabil, comunicativ, performant care stie sa isi faca meseria. Un terapeut de nota 10. Recomand cu placere. Merita toti banii!

Mihai

Lasa un

Feedback

Testimonial

Recomandare

1 + 12 =

Costi este un profesionist în arta masajului. Pot să confirm că pe lângă dăruirea și pasiunea cu care lucrează, Costi chiar are vocație în înțelegerea părților corpului uman.

Aldea Viorel

Când ne gântdim la masaj, de cele mai multe ori ne gândim strict la procedee de masaj, ceva destul de formal. Costi, prin experiența de maseur căpătată în ani de zile de muncă și cursuri periodice, face ca o ședință de masaj să fie mai mult decât simple procedee fizice, deoarece este un bun ascultător și poate fi un excelent psiholog, reușind prin acestea să ofere o ședință de terapie în adevăratul sens al cuvântului. Felicitări și ține-o tot așa!

Luca

O persoana jovială, gata de a te ajuta permanent si o face excelent prin sesiunile de terapie. Obosit dupa o perioada indelungata de 8 dimineata – 12 noaptea, a reusit sa ma puna pe picioare dupa o sesiune. Cu siguranta voi continua si il voi dori alaturi de mine si îi acord toata increderea pentru a avea grija de mine!

Cristian D.